Komuna e Suharekës kërkon 8 mësimdhënës, një instruktor dhe një teknik/ndihmës

Komuna e Suharekës përkatësisht Drejtoria e Arsimit ka shpallur konkurs pune për 8 mësimdhënës, një instruktor dhe një teknik/ndihmës, në shkolla të komunës.

Në konkursin e DKA-së kërkohen 8 mësimdhënës, një instruktor për lëndën e automekanikës dhe një teknik/ndihmës, njofton SuharekaOnline.

Në njoftim thuhet se afati për konkurrim është 15 ditë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.