Kohë karantine, por rrugët dhe parqet e Suharekës vazhdojnë të mirëmbahen

Ndonëse Komuna e Suharekës është futur në karantinë, kjo nuk ka penguar ekipet përgjegjëse që të vazhdojnë të mirëmbajnë rrugët dhe parqet e qytetit.

Edhe sot gjatë ditës ka vazhduar pastrimi i rrugëve dhe mirëmbajtja e hapësirave të gjelbërta.

Ekipet përgjegjëse për mirëmbajtjen e rrugëve dhe parqeve çdo ditë shihen duke punuar si zakonisht çka është për tu admiruar.

RAPORTO