KEDS përsëri punime, nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS përsëri punime, nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Çlirim Gashi

22.07.2021 / Suhareka

KEDS ka njoftuar se nesër (e premte) më 23 Korrik në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së premte në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 09:00 deri në 11:00, disa vende nga ora 11:00 deri në 12:00, në disa të tjera nga 12:00 deri në 13:00, nga 13:00 deri në 14:00, në vende të tjera nga 14:00 deri në 15:00 dhe nga 15:00 deri në 16:00, shkruan SuharekaOnline.

Arsyeja e ndrërprerjes: Energjizimi i TS 10(20)/0.4kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

1.
Në TS 110/10kV Therandë do të ndërprehet:
LP 10kV Komuna e Mamushës (kodi: 30034005) nga ora 09:00 deri 11:00
Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët;  afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.
Arsyeja: Energjizimi i TS 10(20)/0.4kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Studençani 1 – Gurëthyesi (Kodi: 32000018)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

LEXO EDHE:  Aksident trafiku në fshatin Reshtan, lëndohet një femër

3.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Ballkani I (Kodi: 32000010)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Vendet: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III dhe Viva fresh-i.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Ballkani II (Kodi: 32000011)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Vendet:
Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Ballkani III (Kodi: 32000012)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00
Vendet:
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Shvepsi (Kodi: 32000013)  prej orës 15:00 deri në ora 16:00
Vendet: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas , lagjja e Buzhalëve
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit