KEDS njofton për punime, të shtunën 4 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të shtunën më 12 shtator 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Në NS 110/10 kV Theranda nga dalja 10 kV Peqani  (Kodi : 32000007)  prej orës 09:00-13:00 do të ndërprehen TS-et me kod: 32000007003, 32000007004,32000007005, 32000007006, 32000007007, 32000007008, 32000007009, 32000007010, 32000007011, 32000007012, 32000007013,, 32000007014, 32000007015 ,32000007031, 32000007033, 32000007034, 32000007036, 32000007037, 32000007040, 32000007041, 32000007042, 32000007045)

Vendet: Dule, Bllace, Isaku 1 dhe Isaku 2.

Sipas njoftimit të KEDS-it reduktimet do të bëhen për shkak të ndërrimit të shtyllave të tensionit të mesëm dhe vendosja e ndarësit ajror në fshatin Bllacë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.