KEDS njofton për punime, të enjten 4 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten më 20 gusht 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Në NS 110/10 kV Theranda  do të nderprehet:
Dalja 10 kV Mushtrishti (Kodi:32000002) prej orës 10:00-14:00
Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Sipas njoftimit të KEDS-it reduktimet do të bëhen për shkak të përforcimit të përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimi i izolatorëve.

RAPORTO