KEDS njofton për punime, të mërkurën 6 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të mërkurën, më 4 nëntor 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008)  prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 13:00 – 16:00.

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqina I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

RAPORTO