KEDS njofton për punime, të mërkurën 4 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS njofton për punime, të mërkurën 4 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës
Herolind Bytyçi

01.09.2020 / Suhareka

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të mërkurën më 2 shtator 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Në NS 110/10kV Theranda   do të ndërprehet:
Dalja10kV Mamusha   (Kodi: 32000006) prej  10:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Sipas njoftimit të KEDS-it reduktimet do të bëhen për shkak të përforcimit ose ndërrimit të shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

RAPORTO