KEDS njofton për punime, të mërkurën 3 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të mërkurën, më 11 nëntor 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gjinovci  (Kodi 32000003) nga ora 10:00 -13:00.

Vendet: fshatrat: Gjinoc, Greikoc, Leshan (një pjesë), Sallagrazhdë, Shirokë (një pjesë), Topliqan (një pjesë) dhe Gelancë.

Arsyeja: Montimi i konzollës në shtyllë dhe ngritja e kabllove të tensionit të mesëm.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.