KEDS njofton për punime, të hënën disa fshatra të Suharekës mbesin pa furnizim me energji elektrike

03.02.2024

KEDS ka njoftuar se të hënën më 5 shkurt do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa fshatra të Suharekës. KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditës së hënë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 11:00 deri në orën 14:00 , raporton SuharekaOnline. Nga TS 110/10[kV] Therandë do të ndërprehet: Dalja 10kV […]

KEDS njofton për punime, të hënën disa fshatra të Suharekës mbesin pa furnizim me energji elektrike Foto: Ilustrim

KEDS ka njoftuar se të hënën më 5 shkurt do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa fshatra të Suharekës.

KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditës së hënë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 11:00 deri në orën 14:00 , raporton SuharekaOnline.

Nga TS 110/10[kV] Therandë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Peqani (kodi: 32000007) nga ora 11:00 deri 14:00   

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ngritja e  shtyllave të tensionit të mesëm.