KEDS njofton për punime, të enjten 6 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten, më 5 nëntor 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)  prej orës 09:00-12:00  dhe nga ora 13:00-16:00.

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.