KEDS njofton për punime, të enjten 5 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten më 27 gusht 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Në NS 110/10kV Theranda   do të ndërprehet:
Dalja10kV Mamusha   (Kodi: 32000006) prej  13:00 deri në ora 18:00.
Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Sipas njoftimit të KEDS-it reduktimet do të bëhen për shkak vendosjës së dy shtyllave të betonit në linjë dhe montimi i përçusit, konzollave dhe izolatorëve

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.