KEDS njofton për punime, të enjten 4 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten më 10 shtator 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Në NS 110/10kV Theranda  do të ndërpritet:
Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008)  prej  orës 10:00 – 14:00.
Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqinë I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiçevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova.

Sipas njoftimit të KEDS-it reduktimet do të bëhen për shkak të përforcimit ose ndërrimit të shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

RAPORTO