KEDS njofton për punime, të enjten 4 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës

KEDS njofton për punime, të enjten 4 orë pa rrymë në disa fshatra të Suharekës
Herolind Bytyçi

16.09.2020 / Suhareka

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten më 17 shtator 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00
Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Sipas njoftimit të KEDS-it reduktimet do të bëhen për shkak të përforcimit të përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimit të izolatorëve.

RAPORTO