KEDS njofton për punime, të enjten 4 orë pa rrymë për disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten më 15 tetor 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018)  prej orës 10:00  deri ne ora Në TS 110/10kV Theranda  do të ndërprehet: Dalja 10 kV  Studenqan 1   (Kodi:32000018) prej  10:00-12:00 Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.

TS 110/35/10 kV Theranda do te ndërprehet:Dalja 10kV Mushtishti  (kodi: 32000002) prej ores  10:00  deri në ora 14:00.
Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.Arsyeja: Ndërrimi i isolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Sipas njoftimit të KEDS-it reduktimet do të bëhen për shkak të energjizimit të Transformatorit të ri 630kVA për gurthyesin “Gjemi” Sh.p.k.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.