KEDS njofton për punime, të dielën këto fshatra të Suharekës mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se të dielën në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së dielë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:00 deri në 11:30, po ashtu prej orës 12:00 – 12:30 dhe 15:00-15:30, shkruan SuharekaOnline.

1.
Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjinoci kod (32000003) nga ora 10:00 deri në 11:30.

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelanca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja: Rregullimi i matjes te njehsori kontrollues (TS Lagjja Haziraj – Gjinovc)

Punime nga palët e treta

1.
Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Shiroka ( Kodi: 32000019) prej orës 12:00 – 12:30 dhe 15:00-15:30

Vendet: Shirokë

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM dhe kyqja e urave TM.

2.
Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS -Shiroka ( Kodi: 32000019001) prej orës 12:00 – 15:30

Vendet:Nje pjesë e Shirokes.

Arsyeja: Ndrrimi i panelit TU, sipas PEE.

RAPORTO