KEDS njofton për punime, sot këto fshatra të Suharekës mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se sot (e martë) në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së sotme në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:00 deri në ora 13:00, raporton SuharekaOnline.

1.

NS 110/10kV Theranda  do të ndërprehet degëzimi për Bllacë. TS- et që mbesin pa tension janë:

TS 10/0.4 kVSllapuzhani I(Kodi:32000007003)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVSllapuzhani II(Kodi:32000007004)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVBllaca VI lagja Sukaj(Kodi:32000007005)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVPeqani(Kodi:32000007006)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVDuhla, Kraishtë(Kodi:32000007007)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVDuhla,  B.Qatani(Kodi:32000007008)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVDuhla, Lagjja Sopaj(Kodi:32000007009)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVDuhla, Restorant giri(Kodi:32000007010)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVBllaca V Bajraktare(Kodi:32000007011)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVBllaca I shkolla(Kodi:32000007012)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVBllaca II Zekollët-Elezaj(Kodi:32000007013)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVBllaca III Kroni  blinde(Kodi:32000007014)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVBllaca II lumaj(Kodi:32000007015)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVKyqykët Bllacë(Kodi:32000007031)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVBllacë(Kodi:32000007032)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVZekollët-Bllacë(Kodi:32000007033)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVN.T.P.Kroni Bllacë(Kodi:32000007034)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVTS Beco(Kodi:32000007035)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVLagjja Hoxaj-Bllacë(Kodi:32000007036)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVGurthyesi DESTANI(Kodi:32000007037)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVDuhla(Kodi:32000007040)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVDuhla- Lagjja te Xhamia(Kodi:32000007041)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVDuhla- lagjja Rrafshi(Kodi:32000007042)prej orës 10:00-13:00
TS 10/0.4 kVBllacë(Kodi:32000007045)prej orës 10:00-13:00

Vendet: Sllapuzhan, Bllacë, Duhël dhe Peqan.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

RAPORTO