KEDS njofton për punime, sot këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton për punime, sot këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Fjolla Hoxha

15.07.2021 / Suhareka

KEDS ka njoftuar se sot (e enjte) në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së sotme në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende nga ora 10:00 deri në 14:00, në disa të tjera nga 12:00 deri në 13:00, në të tjera nga 13:00 deri në 14:00, dhe nga 14:00 deri në 15:00 shkruan SuharekaOnline.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele dhe përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

1.
NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Mamusha (Kodi: 32000006)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i R dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Rruga e Reçanit (Kodi: 32000005)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

LEXO EDHE:  Erërat e fuqishme, KEDS: Qytetarët të jenë të kujdesshëm nëse shohin avari në rrjet

Vendet: Pjesët periferike të Therandës (rr.Reçani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.
NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Gjinovci (Kodi: 32000003)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelacë; bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV  Mushtishti (Kodi: 32000002)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja  Përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm, përforcimi i përçuesve dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit