KEDS njofton për punime, sot disa fshatra të Suharekës mbesin tri orë pa furnizim me energji elektrike

07.02.2024

KEDS ka njoftuar se të mërkurën më 7 shkurt do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa fshatra të Suharekës.

KEDS njofton për punime, sot disa fshatra të Suharekës mbesin tri orë pa furnizim me energji elektrike Foto: Ilustrim

KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditës së mërkurë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 09:00 deri në orën 12:00 , raporton SuharekaOnline.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Mamusha (kodi: 32000006) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, shtrëngimi, përforcimi i përçuesve të tensionit të mesë afër tokës.