KEDS njofton për punime, pasnesër një pjesë e Reqanit mbetet 5 orë pa rrymë

23.12.2022

KEDS ka njoftuar se me 25 dhjetor 2022, në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së dielë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:00 deri në orën 15:00, shkruan SuharekaOnline. Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë […]

KEDS njofton për punime, pasnesër një pjesë e Reqanit mbetet 5 orë pa rrymë Foto: Ilustrim

KEDS ka njoftuar se me 25 dhjetor 2022, në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së dielë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:00 deri në orën 15:00, shkruan SuharekaOnline.

Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike janë Rruga e Reqanit si: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 583 Endrit Kavaja (një pjesë), 584 Bajram Curri, 585 Ibrahim Lutfiu (një pjesë), 586 Zenun Kepa, 587 Haxhi Zeka, 588 Bedri Pejani, 590 Xhavit Syla, 591 Avdyl Beqiraj (një pjesë), 592 Xhemajl Rexha (një pjesë), 593 Shaban Polluza (një pjesë), 599 Bahri Gallapeni (një pjesë) dhe 600 Nebih Hodo Kuçi.

Sipas KEDS-it arsyeja e ndërprerjes së energjisë elektrike është se punët që duhet të kryhen, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punime nga palët e treta

NS 110/10[kV]  Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rruga e Reqanit (kodi:32000005)  nga ora 10:00-15:00

Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 583 Endrit Kavaja (një pjesë), 584 Bajram Curri, 585 Ibrahim Lutfiu (një pjesë), 586 Zenun Kepa, 587 Haxhi Zeka, 588 Bedri Pejani, 590 Xhavit Syla, 591 Avdyl Beqiraj (një pjesë), 592 Xhemajl Rexha (një pjesë), 593 Shaban Polluza (një pjesë), 599 Bahri Gallapeni (një pjesë) dhe 600 Nebih Hodo Kuçi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.” thuhet në njoftimin e KEDS-it.