KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës mbesin pa rrymë

KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës mbesin pa rrymë
Çlirim Gashi

02.04.2021 / Suhareka

KEDS ka njoftuar se nesër (e shtunë) në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së shtunë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 08:00 deri në 10:00, shkruan SuharekaOnline.

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet në degëzim:

TS 10/04 kV Bllaca VI lagjja Sutka (Kodi: 32000007005) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Peqani (Kodi: 32000007006) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhla Kraishtë (Kodi: 32000007007) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhla B.Qatani (Kodi: 32000007008) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhël, Lagjja Sopaj (Kodi: 32000007009) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhël, restorant Giri (Kodi: 32000007010) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca V Bajraktari (Kodi: 32000007011) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca I shkolla (Kodi: 32000007012) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca II Zekollët (Kodi: 32000007013) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca III (Kodi: 32000007014) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllaca II Lumaj (Kodi: 32000007015) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Kyqykët Bllacë (Kodi: 32000007031) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllacë (Kodi: 32000007032) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Zekollët Bllacë (Kodi: 32000007033) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV N.T.P Kroni Bllacë (Kodi: 32000007034) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV TS Beco (Kodi: 32000007035) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Lagjja Hoxhaj Bllacë (Kodi: 32000007036) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Duhël (Kodi: 32000007040) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Dule Lagjja te Xhamia (Kodi: 32000007041) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Dule Lagjja Rafshi(Kodi: 32000007042) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Bllacë (Kodi: 32000007045) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Bllacë dhe Duhël.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

RAPORTO