KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës mbesin pa rrymë

KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër (e shtunë) në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së shtunë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 08:00 deri në ora 10:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 15:00, shkruan SuharekaOnline.

1.
TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Studenqani 2 (Kodi 32000024Valon Gashi ) nga ora 13:00 dhe prej orës 15:00

Vendet: Shtëpia e Shëndetit, Ministria e Shërbimeve Publike, Qendra, Bankosi dhe Kuvendi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha  (Kodi: 32000006)  prej orës 08:00  deri ne ora 10:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

RAPORTO