KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër (e mërkurë) në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së mërkurë në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 10:30 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:30 deri në ora 15:00, shkruan SuharekaOnline.

1.
Në TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjinovci (Kodi: 32000003) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelancë, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe  Selim Muharremi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Shirokë III- Lagjja e  Buzhalëve.

2.
TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani  (Kodi: 32000007) prej orës   13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 te  NS Bllacë lagjja Lezaj Zekolli.

RAPORTO