KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Çlirim Gashi

21.07.2021 / Suhareka

KEDS ka njoftuar se nesër (e enjte) më 22 Korrik në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së enjte në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende nga ora 11:00 deri në 12:00, në disa të tjera nga 12:00 deri në 13:00, në të tjera nga 13:00 deri në 14:00, nga 14:00 deri në 15:00 dhe në disa vende të tjera nga ora 15:00 deri në 16:00, shkruan SuharekaOnline.

Arsyeja e ndrërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

1.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Zona Industriale 2 (Kodi: 32000022)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: Bizneset në Zonën Industriale.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Budakova (Kodi: 32000008)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçine I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

LEXO EDHE:  Aksident trafiku në fshatin Reshtan, lëndohet një femër

3.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Zona Industriale (Solidi) (Kodi: 32000025)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00
Vendet: Solidi, Graniti Intertrans-Therande, Seti-comerc, RGB-Grup metal, NNT “I.Seferi”shpk, NTP Loni-Ahmet Balaj, NTP “Shala Gas”, Shirokë, NTP Kolgeci, Adrian Ismet Hoxha, Petroleum coke Kosova shpk, Matal, Fix & Swis store-Burim Devetaku, Xhevat Mehmet Spahiu,”Spahiu-Petroll” Shpk.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024)  prej orës 15:00 deri në ora 16:00
Vendet: Studençani – një pjesë dhe Samadraxha.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit