KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Çlirim Gashi

14.07.2021 / Suhareka

KEDS ka njoftuar se nesër (e enjte) më 15 Korrik në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së enjte në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende nga ora 10:00 deri në 14:00, në disa të tjera nga 12:00 deri në 13:00, në të tjera nga 13:00 deri në 14:00, dhe nga 14:00 deri në 15:00 shkruan SuharekaOnline.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele dhe përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

1.
NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Mamusha (Kodi: 32000006)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i R dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Rruga e Reçanit (Kodi: 32000005)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

LEXO EDHE:  Ndalja e rrymës në Komunën e Suharekës, KEDS thotë se u bë me kërkesë të Policisë së Kosovës

Vendet: Pjesët periferike të Therandës (rr.Reçani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.
NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Gjinovci (Kodi: 32000003)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelacë; bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
NS Theranda 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV  Mushtishti (Kodi: 32000002)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja  Përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm, përforcimi i përçuesve dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit