KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton për punime, nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Fisnik Sadiku

07.07.2021 / Suhareka

KEDS ka njoftuar se nesër (e enjte) më 8 Korrik në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Gjatë ditës së enjte në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nga ora 11:00 deri në 14:00, shkruan SuharekaOnline.

Arsyeja e ndërprerjes është revizioni i largpërçuesit.

1.
NS 35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Degëzimi Maqiteva prej orës 11:00 –14:00

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS  10/0.4 kVVraniqi I(Kodi:32000002014)
TS  10/0.4 kVDvoran(Kodi:32000002019)
TS  10/0.4 kVPopolan I(Kodi:32000002020)
TS  10/0.4 kVVraniqi IV(Kodi:32000002022)
TS  10/0.4 kVLagjja Mustafa-Mushutisht(Kodi:32000002023)
TS  10/0.4 kVPishina Mushtisht(Kodi:32000002024)
TS  10/0.4 kVOsmani Mushtisht(Kodi:32000002026)
TS  10/0.4 kVDelloc(Kodi:32000002027)
TS  10/0.4 kVMaqiteva I(Kodi:32000002028)
TS  10/0.4 kVMaqiteva II(Kodi:32000002029)
TS  10/0.4 kVIsmet Hajdari Delloc(Kodi:32000002032)
TS  10/0.4 kVprivat (te ura e Delovcit)(Kodi:32000002039)
TS  10/0.4 kVprivat(Kodi:32000002055)

Vendet: Popolan, Vraniqi, Dvoran, Lagjja Mustafa-Mushutisht, Delloc, Maqiteva I dhe Maqiteva II

LEXO EDHE:  Aksident trafiku në fshatin Reshtan, lëndohet një femër

Arsyeja:  Revizioni i largpërçuesit.

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit