KEDS njofton për punime, nesër disa vende të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër, më 9 dhjetor në disa fshatra të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

08.12.2021 / Suhareka

KEDS njofton për punime, nesër disa vende të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 10:00 deri në 15:00, shkruan SuharekaOnline.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet për arsye të revizionit në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.


TS 110/10 kV Theranda  do të ndërprehet: Dalja 10 kV Reshtani (Kodi:32000017) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milot Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skënderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja: Revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *