KEDS njofton për punime, nesër disa fshatra të Suharekës përballen me reduktime të rrymës

KEDS ka njoftuar se nesër (e premtë), më 26 nëntor në disa fshatra të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

2 min më parë / Suhareka

KEDS njofton për punime, nesër disa fshatra të Suharekës përballen me reduktime të rrymës
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 10:00 deri në 13:00, shkruan SuharekaOnline.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet për arsye të vendosjes së shtyllës së re TM, sipas PEE.


Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet stabiliment dalja e Mushtishtit dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Dvoran (kodi 32000002019) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Pishina Mushtisht (kodi 32000002024) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Osmani Mushtisht (kodi 32000002026) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Delloc (kodi 32000002027) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Maqiteva I (kodi 32000002028) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Maqiteva II (kodi 32000002029) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Ismet Hajdari Delloc (kodi 32000002032) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Privat Mushtisht (te ura e Dellovcit) (kodi 32000002039) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Dvoran, Pishina, Mushtisht, Delloc, Maqiteva, te ura e Dellovcit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re TM, sipas PEE 

Vjen oferta më e madhe e vitit në Suharekë deri në 70% zbritje, Black Friday tashmë ka filluar!

Por, edhe për çmimet më të mira në treg, njëkohësisht duke u mundësuar klientëve çmimet më të mira jo vetëm...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *