KEDS njofton për punime, nesër disa fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër (e enjte) më 16 dhjetor në disa fshatra të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

15.12.2021 / Suhareka

KEDS njofton për punime, nesër disa fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 12:00 deri në 15:00, shkruan SuharekaOnline.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet për arsye të aktivizimit të segmentit 10 (20) kV për Maqitevë.


Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet: NS 10/0.4kV Stabilimenti për Maqitevë  nga ora 12:00 deri 15:00.

NS 10/0.4kV Dvoran Kodi: 32000002019);
NS 10/0.4kV Pishina Mushtisht (Kodi:32000002024);
NS 10/0.4kV Osmani Mushtisht (Kodi:32000002026);
NS 10/0.4kV Delloc (Kodi:32000002027);
NS 10/0.4kV Maqiteva I (Kodi:32000002028);
NS 10/0.4kV Maqiteva II (Kodi:32000002029);
NS 10/0.4kV Ismet Hajdari Delloc (Kodi:32000002032);
NS 10/0.4kV privat Mushtisht (te Ura e Delovcit) (Kodi:32000002039);
NS 10/0.4kV (Kodi:32000002055);
NS 10/0.4kV Vraniqi I (Kodi:32000002014);
NS 10/0.4kV Vraniqi IV (Kodi:32000002022).

Vendet: Një pjesë e Vraniqit, një pjesë e Mushtishtit, Dellocit dhe Dvoranit.

Arsyeja: Aktivizimi i segmentit 10(20)kV per Maqitevë.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *