KEDS njofton për punime, ndërprerje të energjisë do të kenë këto fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të shtunën, më 21 nëntor 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002)  prej orës 14:00  deri ne ora 15:00
Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja: Aktivizimi i linjës Shirokë- Sopije.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Shiroka e re (Kodi: 32000019)  prej orës 15:00  deri ne ora 16:00
Vendet: Shirokë.
Arsyeja: Aktivizimi i linjës Shiroke Sopije.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.