Kamioni i djegur në autostradë në segmentin Suharekë – Prizren, ishte i ngarkuar me dru

02.08.2022

Rasti raportohet të ketë ndodhur sot rreth orës 18:00. Nga Organizata Vullnetare Zjarrfikësit dhe Shpëtimit kanë bërë të ditur se kamioni i përfshirë nga zjarri, ishte i ngarkuar me dru. Intervenimi i shpejt nga zjarrfikësit ka bërë që të lokalizohet zjarri me dëme materiale.

Kamioni i djegur në autostradë në segmentin Suharekë – Prizren, ishte i ngarkuar me dru Foto: Ilustrim

Rasti raportohet të ketë ndodhur sot rreth orës 18:00.

Nga Organizata Vullnetare Zjarrfikësit dhe Shpëtimit kanë bërë të ditur se kamioni i përfshirë nga zjarri, ishte i ngarkuar me dru.

Intervenimi i shpejt nga zjarrfikësit ka bërë që të lokalizohet zjarri me dëme materiale.