Halil Kastrati sjellë ndihmat për 100 familje në Suharekë

Ashtu siç edhe kishte paralajmëruar Hoxha dhe humanisti i madh Halil Kastati sot ka ndihmuar 100 familje në Suharekë.

Aksioni humanitar për të iu dalë në ndihmë familjeve nevojtare në kohën e izolimit dhe përballjes me pandeminë e koronavirusit ka filluar sot në Suharekë.

Kastrati kishte thënë se si fillim do të ndihmohen 200 familje nga Suhareka dhe Vitia.

“Sot 100 familje ne komunen e Suharekes. Tani rruges per ne komunen e Vitise per ti ndihmuar edhe 100 familje tjera” ka thënë Kastrati.