Gjinoci, Sallagrazhda, Greikoci e disa vende të tjera sot mbesin 3 orë pa rrymë

09.08.2023

KEDS ka njoftuar se të mërkurën e 9 gushtit në Kokmunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. KEDS ka njoftuar se prej orës 09:00 deri në 12:00 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, raporton SuharekaOnline. Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë janë: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, […]

Gjinoci, Sallagrazhda, Greikoci e disa vende të tjera sot mbesin 3 orë pa rrymë Foto: Ilustrim

KEDS ka njoftuar se të mërkurën e 9 gushtit në Kokmunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS ka njoftuar se prej orës 09:00 deri në 12:00 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, raporton SuharekaOnline.

Vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë janë: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Njoftimi i plotë:

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi: 32000003) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas  pëlqimit të aprovuar elektro-energjetik  dhe projektit të aprovuar