Furnizimi me dru dhe pelet Komunës së Suharekës parashihet ti kushtojë deri në 154 mijë euro

Furnizimi me dru dhe pelet Komunës së Suharekës parashihet ti kushtojë deri në 154 mijë euro
Herolind Bytyçi

03.07.2020 / Suhareka

Ka kaluar gjysma e vitit dhe kanë mbetur edhe pak muaj kur ditët e ftohta po afrohen, me ç’rast komuna e Suharekës ka menduar herët të zgjidhë çështjen e furnizimit me dru dhe pelet.

Një ditë më parë komuna e udhëhequr nga Bali Muharremaj i AAK-së, ka hapur procedurat tenderuese për furnizim pe lëndë djegëse dru ahu dhe pelet për vitin shkollor 2020-2021.

Në bazë të dosjes së tenderit Komuna e Suharekës për 3200 m/2 (hapësinor) dru ahu dhe 50 ton pelet ka parashikur çmimin prej 154,000.00 euro.

Me sasinë e cekur pritet të furnizohen shkollat në Komunën e Suharekës dhe biblioteka e qytetit.

RAPORTO