FSK-ja tërheq një mjet të pashpërthyer në fshatin Greikoc

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së hënë në Stacionin e Policisë në Suharekë është raportuar për një mjetë shpërthyes.

Gjatë ditës së hëne në Stacionin e Policisë në Suharekë është raportuar për një mjet shpërthyes nga një qytetar i fshatit Greikoc i cili kishte hasur në të dhe më pastaj ka njoftuar policinë, njofton SuharekaOnline.

Sipas raportit policor për SuharekaOnline bëhet e ditur se njesia policore ka siguruar vendin e ngjarjes deri sa njesia për deminim i FSK-së ka tërhequr mjetin e dyshimtë.

Nga raporti policor bëhet e ditur se nuk është raportuar ndonjë incident.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.