Frutex përfaqëson denjësisht Kosovën në Stamboll

Kompania prodhuese nga Suhareka, “Frutex”, është pjesëmarrëse në panairin ndërkombëtar të Stambollit, “ World Food Istambull ”.

Ky panair mbahet në Stamboll nga data 4 shtaor deri më 7 shtator dhe në të prezantohen produktet nga mbarë bota.

Prodhimet “Made in Kosova” po përfaqësohen denjësisht nga Frutex në këtë panair, ku kjo kompani prezanton produktet e saj si pija energjike Golden Eagle dhe lëngjet Relax.

„GOLDEN EAGLE“ falë cilësisë së shpejti u bë pija më e preferuar energjike në Kosovë e tani më eksportohet edhe në shumë shtete të botës, deri në Afrikën e largët.

Kompania për prodhimin e pijeve joalkoolike dhe energjetike “Frutex”, nga Suhareka, që një dekadë arritur që produktet e saj t’i eksportojë në shumicën e vendeve të rajonit, por edhe në Austri, Itali, Afrikë dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

LEXO EDHE:  Plagosje në Mushtisht, komandanti Afrim Sylaj tregon detajet

Kompania Frutex nga Suhareka është njëra ndër kompanitë më të suksesshme prodhuese në Kosovë. Ajo prodhon pije energjike “Golden Eagle” si dhe lëngjet “Relax”. Cilësia dhe kualiteti i produkteve ka bërë që produktet e saj të jenë të shtrira në mbi 20 vende botërore.