Fondacioni “Golden Eagle” nga sot fillon fushatën në mbështetje të punëtorëve shëndetësor

Fondacioni Golden Eagle dhe Kompania Frutex nga sot fillojnë fushatën për fonde në mbështetje të punëtorëve shëndetësor duke i’u siguruar pajisje mbrojtëse në luftën kundër virusit COVID-19.

Për çdo kanaçe të shitur Golden Eagle do të ndahen nga 1 cent, gjithashtu qytetarët mund të kontribuojnë duke ndarë mjete në llogarinë e Fondacionit : IBAN:XK051301001002177848
Swift: BPBXXKPR
Banka: BPB – Banka për Biznes

Fushata do të zgjasë së paku një muaj dhe pritjet tona janë që do të tubohen rreth 30,000 euro.

Ju kujtojmë se Fondacioni Golden Eagle edhe në muajin prill ka dhuruar pajisje mbrojtëse me vlerë mbi 13,000 euro, për punëtorët shëndetësor të: QKUK-së, Spitalit Rajonal-Prizren, Spitalit Rajonal-Gjakovë, QKMF-Suharekë, QKMF-Malishevë dhe QKMF-Drenas.

Së bashku mund t’ia dalim.
T’i mbrojmë heronjtë tanë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.