Fondacioni Golden Eagle ndihmon Spitalin Rajonal të Pejës

Fondacioni Golden Eagle sot dhuroj pajisje mbrojtëse për punëtorët shëndetësor të Spitalit Rajonal – Pejë. 

Përmes këtij donacioni, punëtorëve shëndetësor të spitalit rajonal të Pejës iu dhuruan pakot me pajisje mbrojtëse, pako përmban 700 maska mbrojtëse, maska plastike, rroba antibakteriale dhe dezinfektues.

Fondacioni Golden Eagle që nga data 12 Gusht 2020 lansoi kampanjën për tu dal në ndihmë punëtorëve shëndetësor në luftën kundër pandemisë COVID-19. 

Përmes kësaj kampanjë Fondacioni Golden Eagle ndan 1 cent për çdo kanaqe të shitur Golden Eagle.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.