Fondacioni Golden Eagle ndan 3000 euro për Agnesa Daka, Shaqir Palushi bën thirrje për ndihmë

25.06.2021

Agnesa Daka ka nevojë për ndihmën tonë! Agnesa është 15 vjeqare, vjen nga komuna e Suharekës dhe prej 4 javësh po vuan nga gjendja shëndetësore e saj nëpër spitalet e Kosovës. Gjendja e saj shëndetësore veç sa po vjen e po vështirësohet. Mjekët nga Turqia kanë dhënë shpresa për shërimin e saj. Operacioni ka vlerë […]

Fondacioni Golden Eagle ndan 3000 euro për Agnesa Daka, Shaqir Palushi bën thirrje për ndihmë Foto: Ilustrim

Agnesa Daka ka nevojë për ndihmën tonë!

Agnesa është 15 vjeqare, vjen nga komuna e Suharekës dhe prej 4 javësh po vuan nga gjendja shëndetësore e saj nëpër spitalet e Kosovës.

Gjendja e saj shëndetësore veç sa po vjen e po vështirësohet. Mjekët nga Turqia kanë dhënë shpresa për shërimin e saj.

Operacioni ka vlerë të papërballueshme për familjen e saj (rreth 50,000€). Ju lutem, ndihmojeni Agnesën t’i kthehet jetës!

Numri i xhirollogarisë së babait të Agnesës: Pro Credit Bank (Mehmet Daka) 1120127083000104

Për dërgesë të hollash nga vendet e jashtme: IBAN: XK051120127083000104
SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX

Fondacioni Golden Eagle ka ndarë 3000 euro.

Gjithashtu pronari i kompanisë “Frutex”, Shaqir Palushi ka bërë thirrje qyetarëve që ta ndihmojnë Agnesën.