Fondacioni Golden Eagle i dhuron pajisje mbrojtëse Spitalit të Prizrenit

Fondacioni Golden Eagle i dhuron pajisje mbrojtëse Spitalit të Prizrenit
Fisnik Sadiku

14.09.2020 / Suhareka

Spitali i Prizrenit është spitali i radhës i cili pranon donacion nga fondacioni Golden Eagle.

Punëtorëve shëndetësor të spitalit rajonal të Prizrenit përmes këtij donacioni iu dhuruan pakot me pajisje mbrojtëse të cilat përmbajnë 820: maska mbrojtëse, maska plastike, rroba antibakteriale, dezinfektues si dhe 600 njësi lëngje frutash Relax 100%.

Fondacioni Golden Eagle po vazhdon edhe më tutje dhënien e donacioneve për punëtorët shëndetësor në të gjitha spitalet e komunave të Kosovës.

Deri me tani, përfituesit e donacioneve nga fondacioni Golden Eagle kanë qenë: Spitali Rajonal i Pejës, Spitali rajonal i Gjakovës, Spitali i Ferizajit, Vushtrrisë, Gjilanit dhe Spitali i Prizrenit.

RAPORTO