Filluan punimet për ndërtimin e rrugës “Malësia e Madhe”, në fshatin Shirokë

Filluan punimet për ndërtimin e rrugës “Malësia e Madhe”, në fshatin Shirokë
F K

06.08.2019 / Suhareka

Në fshatin Shirokë të komunës së Suharekës, sot filluan punimet për ndërtimin e Rrugës ” Malësia e Madhe ” e cila ka qenë më se e nevojshme për banorët e kesaj zone.

Këtë e bëri të ditur kryetari i komunës, Bali Muharremaj, ku sipas tij kjo rrugë do të ketë rëndësi të madhe për banorët.

“Në Shirokë sot filluam ndërtimin e Rrugës “Malësia e Madhe” e cila do të ketë rëndësi të madhe për banorët,” tha Muharremaj.

Muharremaj u zotua se do të jenë qdo herë në teren duke zbatuar dhe duke realizuar projektet.

“Ne do të jemi në teren në zbatimin dhe realizimin e projekteve,” shtoi tutje.

RAPORTO