Fëmijët e ftojnë kryetarin Muharremaj në festën e Abetares

Fëmijët e klasës së parë pasi kanë përfunduar librin e Abetares kanë ftuar kryetarin Muharremaj në festën e Abetares.

E ardhmja e vendit tonë kanë arritur që ti mësojnë 36 shkronjat shqipe me sukses dhe të gjithë Kosova mbanë shpresë te rinia që ta përfaqësojnë Kosovën në mbarë botën.

“Ata nesër festojnë, sepse tashmë i kanë mësuar 36 shkronjat e arta shqipe”

“Unë sot morra ftesën më të veçantë nga ata, që bashkë ta kremtojmë këtë arritje”, ka shkruar në profilin e tij në facebook, kryetari Muharremaj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.