[EMRAT] Rezultatet e testit të maturës (afati i dytë) për nxënësit e Gjimnazit “Jeta e Re”

Më datën 10 tetor me respektimin e masave mbrojtëse maturantët i janë drejtuar shkollave për mbajtjen e testit të maturës (afati i dytë).

Pas gjashtë ditësh janë publikuar listat e nxënësve të cilët kanë kaluar me sukses këtë test.

Gjimnazi “Jeta e Re” në Suharekë ka publikuar rezultatet dhe emrat e nxënësve që i janë nënshtruar testit, shkruan SuharekaOnline.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.