[EMRAT] Dalin rezultatet përfundimtare të konkursit për dy teknik/e medicinal/e

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë më datë 18 dhjetor 2020, ka hapur konkurs pune për dy teknik/e medicinal/e për në Qendrën Kryesore të Mjeksësisë Familjare (QKMF) në Suharekë.

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë pas përfundimit të testit me shkrim (të mbajtur me datë 22.12.2020) dhe atij me gojë ( të mbajtur me datë 28.12.2020), ka publikuar rezultatet përfundimtare.

“Kandidatët që kanë konkuruar për pozitat 2 teknik medicinal në QKMF-Suharekë bazuar në vlerësimin e panelit intervistues përzgjidhen: Kaltrina Sterolli me 673 pikë dhe Vlora Kryeziu me 647 pikë” thuhet në njoftimin e drejtorisë.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?
RAPORTO