Edhe zyrtarisht Kurti emëron dhe uron Hysen Durmishin në pozitën e zv.ministrit

Edhe zyrtarisht Kurti emëron dhe uron Hysen Durmishin në pozitën e zv.ministrit
Herolind Bytyçi

27.03.2021 / Suhareka

Kryeministri Albin Kurti, në javën e parë të marrjes së detyrës, i ka emëruar katër zëvendësministra.

Shefi i qeverisë i ka uruar zëvendësministrat për pozitën e re dhe u ka dëshiruar suksese në plotësimin e synimeve dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë:

Hysen Durmishi, zëvendësministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

Enver Dugolli, zëvendësministër i Mbrojtjes

Blerim Sallahu, zëvendësministër i Drejtësisë

Ilir Aliu, zëvendësministër i Financave, Punës dhe Transfereve

RAPORTO