Edhe një familje me shtëpi të re në Suharekë

28.12.2018

Në prag të Festave të Fundvitit, familja e Bashkim Aliaj nga Fshati Maçitevë u bë me shtëpi të re, kjo shtëpi u ndërtua nga Kompania “Solid”, ku gjatë dhurimit të çelësit të shtëpisë ishte edhe Kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj. Kryetari i Komunës së Suharekës përmes llogaris së tij zyrtare në Facebook ka […]

Edhe një familje me shtëpi të re në Suharekë Foto: Ilustrim

Në prag të Festave të Fundvitit, familja e Bashkim Aliaj nga Fshati Maçitevë u bë me shtëpi të re, kjo shtëpi u ndërtua nga Kompania “Solid”, ku gjatë dhurimit të çelësit të shtëpisë ishte edhe Kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj.

Kryetari i Komunës së Suharekës përmes llogaris së tij zyrtare në Facebook ka shkruar rreth kësaj shtëpie të ndërtuar nga Kompania “Solid” dhe duke shprehur ndjenjat gjatë dhurimit të çelësit të shtëpisë kryefamiljarit Bashkim Aliaj.