Edhe në Suharekë fillon procesi mësimor, Muharremaj viziton shkollat

Ashtu siç është paralajmëruar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës sot ka filluar procesi mësimor (faza e parë) edhe në Komunën e Suharekës.

Kryetari i Komunës, Bali Muharremaj i shoqëruar nga Drejtori i Arsimit në Suharekë, Remzi Bajselmani sot kanë vizituar shkollat e komunës tonë ku edhe janë njoftuar për së afërmi lidhur me fillimin e procesit mësimor.

Gjatë vizitave në shkollat e Suharekës kryetari Muharremaj dhe drejtori Bajselmani kanë biseduar me mësimdhënësit dhe nxënësit duke i apeluar që të respektohen masat mbrojtëse anti-COVID-19.

Muharremaj iu bëri apel duke u shprehur se nëse respektohen udhëzimet që janë dhënë nga IKSHPK-ja procesi mësimor nuk do të ndërprehet dhe njëkohësisht ruajnë familjarët.

Gjithashtu Kryetari i Komunës, Bali Muharremaj dhe Drejtori i Arsimit në Suharekë, Remzi Bajselmani, kanë uruar të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.