Edhe në Reqan fiton Lëvizja Vetëvendosje, merr 179 vota

Ka përfunduar një pjesë e madhe e numërimit të votave edhe në Komunën e Suharekës.

Sipas rezultateve preliminare në fshatin Reqan të Suharekës, Lëvizja Vetëvendosje prin me 179 vota duke lënë pas PDK me 101 vota, raporton SuharekaOnline.

Ndërsa, më poshtë se LVV e PDK është AAK me 74 vota, LDK me 72 vota dhe NISMA me 33 vota.

Rikujtojmë se Lëvizja Vetëvendosje në Komunën e Suharekës është duke prirë me 37.54%.

2410A/01R2410A/02DTOTAL
LVV9287179
LDK442872
PDK2576101
AAK433174
NISMA122133
RAPORTO