“Edhe ne mundemi”, aktivitete sportive për të rinjët me aftësi të kufizuara në Handikos-Suharekë

Sot filloi implementimi i projektit katër mujor “Edhe ne mundemi” i përkrahur nga DKRSM Suharekë.

Në kuadër të këtij projekti do të zhvillohen aktivitete sportive dy herë në muaj për të rinjët me aftësi të kufizuara.

Me këtë rastë drejtori i drejtoris përkatëse Z. Beqir Berisha vizitoi ambientet e Handikos Suharekë dhe i uroj për fillimin e implementimit të projektit , duke ju dëshiruar të rinjëve suksese në këto aktivitete dhe shprehu gadishmerin për përkrahje edhe të mëtutjeshme.

LEXO EDHE:  KDI kërkon nga Komuna e Suharekës përkushtim për adresimin e problemeve të identifikuara nga auditori
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.