Drejtoria e Shëndetësisë në Suharekë shpallë konkurs pune për dy mjek/e në QKMF

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë ka hapur konkurs pune për dy mjek/e.

”Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë në bazë të 8 të parahrafit 1 dhe 2 të Ligjit të punës Nr-03/L-212, nenit 4 par.2 të Udhëzimit Administrativ (MPMS) nr.07/2017 për rregullimin e procedurave të Konkursit në Sektorin Publik dhe Autorizimit të Kryetarit të Komunës, 01-Nr.016-12698 të datës 22.02.2021, Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale shpallë konkurs pune për dy mjek/e të praktikës së përgjithshme në QKMF në Suharekë” thuhet në njoftim, raporton SuharekaOnline.

RAPORTO