Drejtoria e Shëndetësisë në Suharekë hap konkurs pune për një mjek/e të pediatrisë

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Suharekës ka hapur konkurs pune për një mjek/e, specialiste/e të Pediatrisë.

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Suharekës ka hapur konkurs pune për një mjek/e, specialiste/e të Pediatrisë nl Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Suharekë, raporton SuharekaOnline.

”Konkurs për plotësimin e vendit të punës:

  • Një mjek/e specialist/e të pediatrisë.
  • Kohëzgjatja e kontratës: Sipas Ligjit të Punës Nr.03L-212/Për periudhë të pacaktuar (puna provuese 6 muaj)
  • Orari i punës: 40 orë në javë.
  • Koeficienti: Fr./H-Doktor-specialisht-H-659/1
  • Vendi i Punës: QKMF-Suharekë
  • Mbikqyrja:Drejtori i QKMF-së” thuhet ndër tjerash në njoftimin e Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies sociale në Suharekë
RAPORTO